ОНЛАЈН НЕДЕЉА 2017

Онлајн недеља је годишња европска дигитална кампања која укључује и охрабрује људе да користе нове технологије и Интернет уз помоћ вештина које им пружају приступ многобројним могућностима онлајн света. Кампања се организује сваке године у марту под покровитељством организације Телецентри Европе која представља мрежу телецентара.

Ове године Онлајн недеља одржава се од 27. марта до 2. априла у телецентрима, школама, јавним библиотекама, невладиним организацијама и едукативним центрима широм Европе.

Наша школа је ове године по рећи пут партнер Онлајн недеље у току које ћемо организовати различите активности.

Кликните на бројач да би регистровали своје учешће у онлајн недељи.

 

е-Виртоуз

Циљ теста  е-Виртоуз  је да тинејџери схвате важност пословних е-вештина. Кроз тест е-Виртуоз млади могу проверити да ли су спремни за први посао. Тест е-Виртуоз помаже младима да разумеју колико су важне информационо-комуникационе технологије за добијање посла, као и за обављање тог посла. Тест је доступан и на нашем језику.

 

Почетна страна теста изгледа овако:

Ученици старијих разреда  могу да тетирају своје дигиталне вештине помоћу два теста, а резултати теста се добију на  e-mail.

Online Collaboration Skills Barometer Бесплатан тест само-процене властитог знања о онлајн сарадњи. Корисници могу тестирати своје вештине и знања у три области: опште знање о онлајн алатима за сарадњу, вебинарима и мобилним алатима за онлајн сарадњу. Доступан на енглеском и немачком језику.

Digital Competences Self-Diagnosis Test Бесплатан тест, који омогуćава корисницима процену њиховог дигиталног профила као грађанина са следеćим параметрима: потенцијал за развој дигиталних компетенција, искуство у ИКТ области, ниво дигиталне компетенције. Доступан на енглеском језику

Овај унос је објављен под Семинари, конференције, обуке, акције. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s